Over ons

Hé camperfan! Wat leuk dat je ons hebt gevonden. Ons team staat graag voor jou klaar en op deze pagina lees je meer over wie wij zijn en wat wij doen.

ONTSTAAN VAN CAMPERFANS.NL

Campervans.nl is een initiatief van camperfans.nl. Bij camperfans.nl ontstond er vanuit de gebruikers een behoefte naar particulieren verhuur en verkoop van campers. Zo kregen wij vaak de vraag: “Oh wij hebben een camper, kunnen jullie die voor ons verhuren? Jullie hebben namelijk een groot netwerk”. Omdat wij als doel hebben om mensen een fijne tijd te bezorgen is campervans.nl opgericht: een online camper-marktplaats, waar koper en verkoper, maar ook huurder en verhuurder elkaar vinden.

ONZE MISSIE

Onze missie is zoveel mogelijk mensen de vrijheid van een camper laten ervaren. Of je nu luxe wil overwinteren in Spanje of in een basic camper wilt rondreizen door Europa, we got you!  Daarom vind je bij ons een divers aanbod, kun je gemakkelijk filteren op wensen en is er altijd een camper die bij je reisintentie past. 

ONZE SERVICE

Bij ons kun je terecht voor de huur en verhuur van campers, maar ook voor de koop en verkoop van je camper. Ons netwerk brengt de juiste mensen met elkaar in contact. Doordat we deze mooie connecties creëren kunnen we mensen blij maken en de vrijheid laten ervaren! Wanneer je een camper huurt, verhuurt, koopt of verkoopt via Campervans weet je zeker dat de interesse echt is.

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen over het huren, verhuren, kopen of verkopen van een camper? Dan helpen wij je natuurlijk graag!
Je kunt ons e-mailen of bellen op 0492-660200.

LAAT JE ADVERTENTIE OPVALLEN

VIND JE IDEALE CAMPER

FILTER OP WENSEN

(VER)HUUR & (VER)KOOP