Voor wie?

Voor wie is Campervans eigenlijk bedoeld? Wij zijn er voor de huurders en kopers maar ook zeker voor de verhuurders en verkopers. Wat bieden wij jou?

VOOR DE HUURDERS

Wil jij graag er op uit met de camper maar niet alle lasten hebben? Dan is een camper huren de perfecte oplossing. Zo kun jij op pad met de camper wanneer jij dat wilt en zit je nergens aan vast. Geen jaarlijkse wegenbelasting, geen stallingskosten, geen onderhoudskosten. Gewoon lekker genieten wanneer jij daar zin in hebt!

VOOR DE KOPERS

Wil jij regelmatig op vakantie met de camper of vind je het fijn om gewoon jouw eigen camper te hebben? Ook dan ben je bij Campervans aan het juiste adres! Je kunt bij ons namelijk niet alleen een camper huren maar ook een camper kopen. Zo vind je jouw ideale camper op een veilige en betrouwbare manier.

VOOR DE VERHUURDERS

Heb jij een camper maar staat hij een aantal weken of maanden per jaar stil? Zonde! Maak optimaal gebruik van jouw camper door hem in die weken of maanden te verhuren. Via Campervans kun jij veilig jouw camper verhuren en vind jij de geschikte huurders. Ideaal om wat bij te verdienen toch?

VOOR DE VERKOPERS

Heb jij genoten van het reizen met jouw camper maar is het tijd om afscheid te nemen? We got you! Via Campervans kun jij jouw camper verkopen. Of het nu een luxe camper is of een back to basic camper, voor iedere camper is een ideale koper. Via onze website vind jij een betrouwbare koper en kun jij op een veilige manier jouw camper verkopen.

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen over het huren, verhuren, kopen of verkopen van een camper? Dan helpen wij je natuurlijk graag!
Je kunt ons e-mailen of bellen op 0492-660200.

LAAT JE ADVERTENTIE OPVALLEN

VIND JE IDEALE CAMPER

FILTER OP WENSEN

(VER)HUUR & (VER)KOOP