Hoe werkt het?

Campervans is zo ingericht dat het gemakkelijk is om een camper te huren, verhuren, kopen of verkopen. Benieuwd hoe het precies werkt? Lees dan vooral verder!

HOE KUN JE EEN CAMPER HUREN OF KOPEN?

Op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle campers die te huur en te koop worden aangeboden. Hier kun je door middel van handige filters jouw ideale camper vinden. Gebruik deze filters om aan te geven waar jij naar op zoek bent. Bijvoorbeeld met hoeveel personen jij op reis wilt, welke voorzieningen zeker aanwezig moeten zijn en in welke prijsklasse je aan het zoeken bent. Wanneer je een potentiële match hebt gevonden kun je gemakkelijk contact opnemen met de verhuurder of verkoper. Is de camper beschikbaar wanneer jij op reis wilt en heb je een goede deal kunnen sluiten met de verhuurder of verkoper? Dan kan jouw avontuur beginnen!

HOE KUN JE EEN CAMPER VERHUREN OF VERKOPEN?

Ook een camper verhuren of verkopen gaat gemakkelijk via Campervans. Wanneer jij jouw camper wilt verhuren of verkopen kun je een account aanmaken. Via dit account kun jij jouw camper aanbieden aan potentiële huurders of kopers. Op dit account vermeld je specificaties, bijzonderheden, foto’s en eventueel beschikbare data voor de verhuur. Wanneer een huurder of verkoper interesse heeft in jouw camper kan hij of zij contact met je opnemen, dit gebeurt rechtstreeks. Is er een match tussen jou en de huurder of koper? Dan kun jij jouw camper verhuren of verkopen!

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen over het huren, verhuren, kopen of verkopen van een camper? Dan helpen wij je natuurlijk graag!
Je kunt ons e-mailen of bellen op 0492-660200.

LAAT JE ADVERTENTIE OPVALLEN

VIND JE IDEALE CAMPER

FILTER OP WENSEN

(VER)HUUR & (VER)KOOP